NAŠA PRIČA

Akademija „Tipsarević“ je osnovana u maju 2013. godine.
Nalazi se u Beogradu na dve na dve lokacije – prvi teniski centar pod patronatom ove Akademije je u neposrednoj blizini sportskog centra "11. april" (tri terena), drugi „Tipsarević – Olimp“ sa šest terena od šljake i tri terena sa tvrdom podlogom u odličnom ambijentu za razvoj mladih teniskih igrača, smešten je u okviru SC Olimp na Zvezdari.

Zimi posedujemo pokrivene terene i to:

Nam cilj je da pratimo napredak igrača od samih početaka u teniskoj školi, koja se održava u okviru našeg centra na Novom Beogradu pa sve do nivoa formiranih igrača u okviru naših “high performance” programa koje sprovodimo u našem centru na Zvezdari.
 

Akademija „Tipsarević“ osnovana je od strane svetskog i srpskog teniskog asa Janka Tipsarevića, sa ciljem razvoja teniskog sporta u Srbiji i željom da prenese svoja iskustva iz bogate teniske karijere.

Teniska akademija „Tipsarević“ nudi časove tenisa za sve uzraste i nivoe, kao i letnje i zimske kampove. 

 


  

To je jedna od najvažnijih teniskih akademija u Srbiji i posvećena je obrazovanju tenisera u svim aspektima ovog sporta.

Pored osnivača, glavnog trenera i menadžera Janka, stručni kadar Akademije broji još 15 trenera, koji rade sa desetinama registrovanih takmičara u okviru teniskih škola kao i većim brojem već formiranih igrača u svom “high performance” programu.
 

Naš tim kreira kvalitetan program koji će dovesti mlade tenisere do gornje granice svojih sposobnosti kada su u pitanju igrački, psihički i fizički potencijal s kojim raspolažu.

 

Pored takmičarskih programa ponosimo se i velikim brojem naših rekreativaca svakodnevno prisutnim u našim centrima za koje smo omogućili igranje Rekreativne lige tokom zime u centru na Zvezdari.
 

Ukoliko volite tenis, ukoliko želite da napravite prve teniske korake, ili samo želite da postanete šampion, pridružite nam se i budite deo našeg tima.

Top