Škola tenisa

Mi u Akademiji smo veoma svesni važnosti programa za mlade i zbog toga posebnu pažnju posvećujemo organizaciji ovih programa.

Želja nam je da omogućimo velikom broju dece da se pravilno razvijaju kroz ovaj lepi sport i kvalitetnim radom ostvare svoje potencijale i pomere lične granice.

Svesni smo da budućnost našeg tenisa pripada mladima i da će oni naslediti ono što naše trofejne generacije ostavljaju za sobom. Zato želimo da im pomognemo da budu ponosni na ono što rade i poštovani zbog načina na koji to rade.

Osnovna dva stuba programa za mlade su MASOVNOST i KVALITET.

Uz to što želimo da omogućimo velikom broju dece da se pravilno razvija kroz ovaj sport, naši treneri iz MASOVNOSTI mogu da, putem raznih oblika kombinovanog rada i selektiranja,  iz dece izvuku ono najbolje, a deca uz rad da se lepo druže. Zato se trudimo da ovi programi budu PRISTUPAČNI.

KVALITET rada garantuju:

 

Naši programi za mlade nude kvalitetan rad na svim nivoima bavljenja tenisom:

Naši programi su usklađeni za sve uzraste:

Svi u Akademiji se slažemo da je naša glavna snaga u ljubavi i strasti prema ovom sportu, velikom iskustvu i tradiciji i stalnom unapređenju.

Jankova postignuća u svetu tenisa su temelj na kome se razvijamo, stalna inspiracija i motiv. Iskustva koja svakodnevno stiču svi naši igrači, treneri i ljudi iz organizacije su koraci kojima se svakodnevno razvijamo i unapređujemo. Zato pozivamo sve ljubitelje tenisa:  

„Dođite, da sve što je naše podelimo sa vama.“

 

Zainteresovani se mogu informisati i prijaviti slanjem upita na mail adresu office@tipsarevicacademy.com

Top